Arbeta hos oss | Eatery

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss

Telefon:

0708-720 707

Email:

info@eatery.se

Kontorsadress:

Eatery/Incontro AB, Box 11115, 100 61 Stockholm

Telefontider:

Måndag-Fredag 08:00- 16:00

Arbeta hos oss

Lediga jobb

Nissar som vill jobba julbord och fester på van der Nootska palatset Läs mer
Nissar till fester och event Läs mer
Kommunikatör / Ansvarig för sociala medier Luma Läs mer
Köksbiträde Sundbyberg Läs mer
Diskare Sundbyberg Läs mer
Barista Sundbyberg Läs mer
Extrapersonal Kista Läs mer
Kock Kista Läs mer
Extrapersonal Luma Läs mer
Eventpersonal Luma Läs mer
Hovmästare Luma Läs mer

Intresserad av att arbeta hos oss?  Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Attraktiv arbetsgivare

Eaterys mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Nyckeln för att nå detta mål är att vi lyckas rekrytera och behålla de mest talangfulla kockarna och den mest serviceinriktade personalen.

Vi söker kontinuerligt efter professionella, talangfulla och serviceinriktade hovmästare, kockar, serveringspersonal och ekonomibiträden som vill jobba i en familjär och utvecklande miljö.

Hör av dig till oss om du är intresserad av att veta mer!

Lokal organisation med central support

Eatery enheterna drivs med stor lokal frihet utifrån vårt koncept och våra riktlinjer. Varje enhet har en platschef, en hovmästare och en chefskock. Tillsammans med övrig lokal personal utgör de det lokala Eatery-teamet. Hovmästaren ansvarar för restaurangmiljön, caféet, konferensen m.m., Chefskocken ansvarar för maten och inköp av råvaror. Till chefskocken rapporterar personalen i köket. Tillsammans med Eaterys övriga chefskockar sätter chefskocken menyerna. 

Vi har gemensamma funktioner kring inköp, marknadsföring, personal- och ekonomifrågor för alla våra restauranger.

Anställningsvillkor och vidareutbildning

Anställningsvillkor – Eatery följer branschens villkor kring lön och övriga ersättningar. Utöver detta har alla våra anställda tillgång till vår förmånsportal samt Eatery Academy med olika utbildningsmoduler. Eatery ordnar såväl gemensamma fortbildningsinsatser för hela eller delar av personalen, som individuella anpassade insatser för enskilda medarbetare.

Eaterys ledord finns med oss i vårt arbete

Eatery har hämtat inspiration från internationella miljöer där medvetna gäster vill ha ”value for money”. Våra ledord är:

Variation – hos oss ska man kunna äta varje dag i veckan. Gästerna erbjuds en omväxling i såväl smakupplevelser som i den fysiska miljön.

Lojalitet – vi är lojala med våra gäster och hoppas på deras lojalitet gentemot oss. Ett exklusivt medlemskap med rabatter erbjuds till våra stamgäster.

Pålitlighet – vi litar på varandra och anstränger oss för att överträffa förväntningarna från våra kunder och kollegor. Vi har bra råvaror och gästerna ska kunna veta exakt vad det är de äter.

Vad vi lovar våra gäster och dig som anställd

Variation – på Eatery ska man kunna äta lunch alla dagar i veckan, året om, utan att tröttna. För att skapa variation i rätter, smaker och uttryck finns ett antal grundläggande element i konceptet som du som anställd är en viktig del av:

  • Gemensam utveckling av menyer tillsammans med kockarna på de övriga Eatery-restaurangerna.
  • Lokala menyråd tillsammans med representanter från hyresgäster i området men även från medlemmar i Eaterys lojalitetsprogram.
  • Framtagande av temaveckor och säsongsinspirerade menyer.
  • Rotation – vi roterar delar av vår personal mellan Eatery-restaurangerna för att sprida smaker, inspiration, arbetsglädje och idéer.

Vad säger våra medarbetare?

 

 

 

Sök jobb hos oss

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.

2018 © Eatery.