Event & Fest | Eatery

Vi vill hjälpa er att fixa en härlig fest och ett lyckat event!

Vi har alla möjligheter att skapa minnesvärda upplevelser, oavsett om det handlar om mingel, bröllop, middag eller fest. Självklart finns möjlighet till servering av bland annat mingelmat, bufféer eller tilltugg. Varje fest är unik, därför utformar vi den åt varje kund för den bästa upplevelsen. Välkommen till Hammarby Sjöstad, Van der Nootska Palatset, Sickla och Kista. 

Eatery Nod kista

Vår fina restaurang Eatery Kista ligger i NOD-huset med gångavstånd från tunnelbanan. Vår nya restaurang på två våningar passar utmärkt för såväl konferens samt fest och tar över 250 personer.   

Luma utsikt

Varför inte ta båten till våra fantastiska lokaler i gamla Lumafabriken i Hammarby Sjöstad. Eatery Luma Park är den nya knytpunkten i Sjöstan där vi tar emot sällskap upp till 250 personer. Förutom vår stora restaurang med tillhörande lounge och utsikt över Hammarbykanalen erbjuder vi dessutom lokalen Volt på 13e våningen med 360 graders utsikt med glasväggar från golv till tak.

sickla

Bara ett stenkast från Sickla Köpkvarter ligger Eatery Sickla med en inbjudande lokal som passar för fest, föreningsstämma eller annat större arrangemang kvällstid eller på helgen. Här tar vi emot upp till 100 personer.

Eatery Sundbyberg

Välkommen till Sundbybergs nya knutpunkt och mötesplats.

På helt nybyggda Eatery Grand Central i Sundbyberg på Järnvägsgatan 20 i centrala Sundbyberg kan du njuta av frukost, lunch, fika, afterwork, kvällsmat och brunch.

van der Nootska Palatset

Van der Nootska palatset, byggt på 1600-talet, var tidigare ett privat palats. Idag är palatset en unik konferens- och festvåningsanläggning. Inredning och stilepoker genom trehundra år sätter sin prägel på fester, middagar, konferenser, bröllop och möten. Palatset erbjuder ett flertal festsalar, salonger och gemak för stora sällskap. De vackra skänkrummen rymmer även en populär lunchkrog med guldkant och till våren öppnar uteserveringen i Palatsträdgården. Läs mer och boka på www.vandernootska.se

Exempel på våra event- och festmenyer

2019 © Eatery.