För fastighetsägare | Eatery

BOLAGSFAKTA

Eatery är en snabbt växande konceptkedja med konferens, restaurang, café, kvällsrestaurang och även leveranser till externa kunder.

Eatery hjälper fastighetsägare att skapa en mer attraktiv närmiljö med hög trivsel och omtanke. Vi är en långsiktig partner med målsättningen att driva attraktiva enheter i nära dialog med fastighetsägare och hyresgäster i området.

Eatery har fem större etableringar Av dessa drivs fyra under namnet Eatery och en med namnet van der Nootska Palatset, en del av Eatery. I koncernen finns också två etableringar under varumärket Campus by Eatery. Under varumärket Canteen driver systerbolaget Incontro 4 produktionskök och levererar mat till ett 20-tal enheter. 

Varje dag tar vi emot ca 2500 gäster på våra fyra Eatery anläggningar. På Campus by Eatery lagar vi ca 4500 portioner mat per dag och på Canteen by Incontro lagas ca 5000 portioner mat varje dag.

Totalt omsätter koncernen idag ca 125 MSEK med stabil lönsamhet. Koncernen har högsta kreditvärdighet och vi har blivit utnämnda till gasell tre år i rad. Under det senaste året har vi gjort stora investeringar i strukturer för att kunna klara av en snabbare tillväxt. 

OM OSS ÄGARE TILL EATERY
Peter Erlandsson - VD och grundare. 30-års erfarenhet som krögare och restaurangägare från såväl bättre kvällsrestauranger som från lunch- och skolmatsalar. Peter har, innan han startade Eatery,
bland annat drivit restaurang September och hyllade la Dame Noir i Stockholm

Martin Forsmark – Vice VD. Tidigare ledande befattningar inom service- och konsultsektorn.
Medgrundare av konsultföretaget PS Provider. Sedan 2010 är Martin även delägare i Hälsomedicinskt Center, en av de större primärvårdsaktörerna i Skåne. Aktiv i Eatery sedan 2015. 

Martin Sandgren – Styrelseordförande. Bakgrund som konsult från McKinsey och grundare/delägare i luftreningsbolaget 3nine AB, styrelseledamot/delägare i ILT AB, styrelseledamot i Zelmerlöw och Björkman foundation m.m., Martin var under 10 år COO i Academedia, Europas ledande utbildningsbolag. Aktiv i Eatery sedan sommaren 2017.

EATERY SÖKER NYA LÄGEN FÖR ETABLERING

Eatery har som mål att växa med 1 - 2 enheter per år och söker kontinuerligt nya etableringslägen.

Nedan är några kriterier för våra etableringar: 

- Kontors- och utbildningsintensiva områden
- Starka kommunikationslägen
- Investeringsvilja från såväl fastighetsägare och från Eatery för att skapa en unik miljö
- Långa hyreskontrakt
- Ett till två plan, helst gatuplan samt utomhusmiljö
- 550-1250 kvm
- Gärna möjlighet till konferensdel i lokalerna om det bidrar till positiv utveckling av området

Kontakt: Andreas Nisser, etableringskonsult. Tel: 073-365 00 44; andreas.nisser@eatery.se eller
info@eatery.se

2019 © Eatery.