Hovmästare | Eatery

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss

Telefon:

0708-720 707

Email:

info@eatery.se

Kontorsadress:

Eatery/Incontro AB, Box 11115, 100 61 Stockholm

Telefontider:

Måndag-Fredag 08:00- 16:00

Hovmästare

Erfarenhet
Som hovmästare är det en klar fördel om du har erfarenhet av andra roller inom restaurang, kanske
har du tidigare arbetat med arbetsledning eller som hovmästare?
Att ha rätt inställning och ge fantastisk service är för dig en självklarhet. Med dina gäster skapar du ett
personligt möte och du gör ditt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team. Du
bidrar med en positiv stämning till teamet, är kvalitetsmedveten och har höga ambitioner. Du har
goda ledarskapsegenskaper och ser snabbt vad som behövs göras- en riktig doer!

Ledarskap
Du brinner för kundkontakt, viner, planering och är en fena på personalansvar. Att instruera och hålla
koll på övrig servicepersonal ligger dig nära.
Vår hovmästare besitter ett ödmjukt ledarskap som gör att servicen flyter på ett professionellt sätt.

Öga för detaljer
Förutom att se till att servicen flyter på i stort är det en stor fördel om du upptäcker mindre problem
innan någon annan, särskilt före gästerna. Detaljerna gör helheten, brukar det heta, och det är du som
är ansvarig för att alla detaljer fungerar som det ska.
Du gillar rutiner där du kontinuerligt kontrollerar olika delar av restaurangen.

Koll på både dryck & mat
Precis som för dom flesta rollerna inom restaurang gäller det för en hovmästare att vara väldigt
intresserad av mat och dryck. En proffsig hovmästare har inte bara järnkoll på vad som serveras i er
restaurang utan bör även hålla sig uppdaterad om vad som händer i matvärlden.

Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvällar och helger, både mindre och större events.
Vi erbjuder en provanställning på 75% med start i Augusti. 

Om du är intresserad av att tillhöra vårt team kontakta Jessica redan idag!
Jessica.petren@eatery.se eller ring: 070-5714651

Plats

2018 © Eatery.