Cafébiträde (Sickla) | Eatery

Cafébiträde (Sickla)

Nu rekryterar vi ett Cafébiträde till vårt Café i Kunskapsgallerian i Sickla!

Om dig
Förutom att du brinner för ditt yrke och är en ”doer” önskar vi att du är flexibel och en positiv problemlösare när det behövs.

Vi söker dig som tar väl hand om våra gäster, lokaler och kollegor. Du har sen tidigare erfarenhet av att hantera espressomaskin, kassaerfarenhet samt erfarenhet av gästkontakt.

Första latten till den sista är minst lika god och välgjord, du möter våra kunder med ett leende och du gillar att ha ordning och reda. Din förmåga att vara självgående värdesätter vi starkt.
Arbetar smidigt i högt tempo men kan med din förmåga fortfarande ge kunden det lilla extra.
Vi söker dig som är social, trevlig och sugen på en ny utmaning!

Dina arbetsuppgifter
Arbetstiden är förlagd i Cafét och arbetet består av kassaarbete, beställningar, påfyllning och diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett café. Under förmiddagen ingår det även att ”preppa” produkter för försäljning och baka.
Cafét ligger i anslutning till ett gymnasium där tempot under dagen varierar. Viktigt att kunna axla rollen då dina kunder kommer att vara alltifrån elever till vuxen skolpersonal och externa gäster. I tjänsten ingår även att vara ”husvärd” vilket bl a inkluderar att ta emot och hänvisa gäster i huset, göra brandskyddsronder och hantera serviceärenden. Som Cafébiträde kommer du även att ha en aktiv roll i att utveckla sortimentet.

 

Övrigt
Du har gärna en Barista utbildning, antingen via skola eller via arbete.
Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från restaurang/cafébranschen.
Ett plus är det om du tidigare arbetat med en liknande tjänst.


Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en timanställning på ca:75% och arbetstiden belagd dagtid under Caféts öppettider 07:00-17:00. Det finns fler timmar inom koncernen för den som vill jobba mer.
Som anställd hos oss får du tillgång till vår förmånsportal med generösa rabatter och på sikt friskvårdbidrag.

Tjänsten är placerad i Sickla och tillträds i Augusti.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.
Är det dig vi söker?
Välkommen att mejla in ditt Cv till :
jobb@eatery.se märk ansökan med ”Cafébiträde skola”

Om oss
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har fem etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista, Sickla, Sundbyberg och van der Nootska Palatset. Mer information om Eatery på www.eatery.se

Plats

2019 © Eatery.