Sundbyberg | Eatery

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss

Telefon:

0708-720 707

Email:

info@eatery.se

Kontorsadress:

Eatery/Incontro AB, Box 11115, 100 61 Stockholm

Telefontider:

Måndag-Fredag 08:00- 16:00

Välkommen till Sundbybergs nya knutpunkt och mötesplats.

På helt nybyggda Eatery Sundbyberg i Grand Central kan du njuta av frukost, lunch, fika, afterwork, kvällsmat och brunch. Vi har precis smygöppnat och vill gärna att du kommer och testar vår meny. 

Våra öppettider är:

Måndag: 07.30 -15.00
Tisdag: 07.30 - 15.00
Onsdag: 07.30 - 22.00
Torsdag: 07.30 - 22.00
Fredag: 07.30 - 22.00
Lördag: 11.00 - 22.00; brunchbuffén står uppdukad från 11:30; kvällsmat från 17:30
Söndag: Stängt tillsvidare 

Hälsningar Didrik, Jan-Erik, Peter och övriga i gänget på Eatery Sundbyberg

 

Är du intresserad av att hyra hela restaurangen - ställ en förfrågan nedan.

 

Sundbyberg
Restaurangen

På helt nybyggda Eatery Sundbyberg i Grand Central kan du njuta av frukost, lunch, fika, afterwork, ...

  • Upp till 200
  • Pris för halvdag: Offert
  • Pris för heldag: Offert
Boka Catering Ladda på Eaterykortet

Email: sundbyberg@eatery.se

Telefon till hovmästare Didrik Erlandsson: 073-5150594

Lunchmeny Sundbyberg v. 46

Måndag
Apelsinglaserad fläskkarré med fänkål, gurka och kokt potatis (L)
Pankopanerad koljafilé med kräftor, dill och kokt potatis (G)
Linsgryta med aprikos, spiskummin och couscous (G)

Tisdag
Oxbringa med pepparrot, spenat och rotmos (L)
Skaldjurslasagne med dillpesto och spenat (LG)
Broccolibiffar med citronmajonnäs och rostad potatis. (G).
SWEET TUESDAY – EFTERRÄTT TILL ALLA: Ananaspaj med cocos crème.(LG)

Onsdag
Lammfärsbiff med rostad vitlök, paprika och potatispuré (LG)
Pocherad flundra med gräslökshollandaise pommes duchesse (L)
Aubergingratäng med tapenade  (G)

Torsdag
Fiskgryta med tomat, fänkål och aioli (L)
Kyckling med teriyaki, sesam och basmatiris
Blomkål och currybiff med rostad pumpa och bulgur
Ärtsoppa med fläsk
PANNCAKE THURSDAY – ingår till alla rätter: Pannkakor, grädde & rårörda bär.(LG)

Fredag
Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner och gorgonzola  (L)
Ugnsbakad laxfilé med basilikakeso och kokt potatis (L )
Sesambakad kålrot med sojamajonnäs, rädisor och ris
BURGER FRIDAY: Angusburgare med tillbehör(G)