Sundbyberg | Eatery

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss

Telefon:

0708-720 707

Email:

info@eatery.se

Kontorsadress:

Eatery/Incontro AB, Box 11115, 100 61 Stockholm

Telefontider:

Måndag-Fredag 08:00- 16:00

Välkommen till Sundbybergs nya knutpunkt och mötesplats.

På helt nybyggda Eatery Sundbyberg på Järnvägsgatan 20 i centrala Sundbyberg kan du njuta av frukost, lunch, fika, afterwork, kvällsmat och brunch.

Vi har nu smygöppnat och vill gärna att du kommer och testar vår meny. 

Våra öppettider är:

Måndag: 07.30 -15.00; lunch mellan 10.30 - 14.00
Tisdag: 07.30 - 15.00; lunch mellan 10.30 - 14.00
Onsdag: 07.30 - 22.00; lunch mellan 10.30 - 14.00; kvällsmat från 16.30 - 21.00 
Torsdag: 07.30 - 22.00; lunch mellan 10.30 - 14.00; kvällsmat från 16.30 - 21.00 
Fredag: 07.30 - 22.00 lunch mellan 10.30 - 14.00; kvällsmat från 16.30 - 21.00 
Lördag: 11.00 - 22.00; brunchbuffén står uppdukad från 11.30; kvällsmat från 16.30 - 21.00
Söndag: Stängt tillsvidare 

Hälsningar Didrik, Jan-Erik, Peter och övriga i gänget på Eatery Sundbyberg

 

Sundbyberg
Restaurangen

På helt nybyggda Eatery Sundbyberg i Grand Central kan du njuta av frukost, lunch, fika, afterwork, ...

  • Upp till 200
  • Pris för halvdag: Offert
  • Pris för heldag: Offert
Boka Catering Ladda på Eaterykortet

Eatery Sundbyberg
Järnvägsgatan 20
172 35 Sundbyberg

Email: sundbyberg@eatery.se

Didrik Erlandsson, Hovmästare
Telefon: 073-5150594

Jan-Erik Raee, Köksmästare
Telefon: 076-0808962

Välkomna! 

 

Lunchmeny Sundbyberg v. 50

Måndag
Wallenbergare med lingon, ärtor, bryntsmör och potatispuré (L G)
Pocherad koljafilé med basilika, tomat och koktpotatis (L)
Pumpa och linsbiff med currysås och ris (G)

Tisdag
Fiskgratäng med räkor, sparris, pom du cheese (L)
Pulledpork med gräddfil, lök, bönor och ris (L)
Rotfruktsraggmunk med keso, blomkål och persilja (L G)
Dessert till alla rätter Citronkaka med lakrits topping

Onsdag
Lasagne al forno med grana padano och ruccola (L G)
Panerad sejfilé med skarpsås, broccoli och koktpotatis (G L)
Vegetarisk Nasi gorang med avokadocrème (L)

Torsdag
Biffstroganoff med saltgurka, smetana och ris (L)
Fiskgryta med fänkål, saffran och aioli’
Tagliatelle med haloumi, blomkål och dillpesto (G)
Ärtsoppa med fläsk
Eatery Pannkakor med grädde och sylt

Fredag
Slottsstek med gräddsås, pressgurka, gelé och potatismos (L)
Laxfilé med pepparrots hollandaise, rädisor och kokt potatis
Vegetarisk thaigryta med koriander och rödcurry
Högrevsburgare med massa goda tillbehör

* * *
Sallad, nybakat bröd, kolsyrat vatten och kaffe ingår.

2018 © Eatery.