Sundbyberg Grand Central | Eatery

Grand Central Sundbyberg

Card image cap

Frukost / Café

Vi välkomnar dig och dina kollegor att avnjuta frukost och fika hos oss på Eatery Sundbyberg.

Card image cap

Kväll

Kvällstid är Eatery en modern svensk restaurang med fokus på en säsongbetonad meny med goda smaker. Vi har fina ”kombomenyer” där ni väljer två eller tre rätter till ett extra bra pris. På Eatery Sundbyberg finns även ett större chambre séparée som passar utmärkt för stora sällskap som vill sitta avskilt.

Card image cap

Lunch

Nyttig, variationsrik och hälsosam mat, lagad från grunden av fina råvaror med menyer som anpassas till årstiderna. Sallad, nybakat bröd samt kaffe ingår alltid till lunchen. Ni äter vår lunch för 100 kr med Eaterykortet, annars 110 kr.

Card image cap

Brunch

På helgerna dukar vi upp vår restaurang med en brunchbuffé bestående av en kavalkad av kalla och varma rätter, efterrätter, smoothies och kaffe. Brunchbuffén äter ni för 230 sek (10% rabatt med Eaterykortet!) och barn äter för 10 kr per år upp till 12 år!

Card image cap

Bar

Vår stora bar är alltid fylld med goda drinkar, drycker, smörgåsar, bakverk och glass. Kom och beställ något du alltid gillat, något du vill utforska, eller varför inte något du aldrig smakat förut? Oavsett vad så serverar vi dig med vår egna personliga touch. Vi har även äkta italienska glass från legendariska Andrea Morelli.

Följ oss @eatery_grandcentral_sundbyberg

Kontakt

Eatery Sundbyberg
Järnvägsgatan 20
172 35 Sundbyberg

Email: sundbyberg@eatery.se

För Restaurang och Bokning
Telefon: 076-0831969

Välkomna!